Дуже часто жінки звинувачують чоловіків у розпаді сім'ї, проте ті не завжди винні. Не вигадана історія, яку опублікували у виданні ""Чортків Онлайн" тому доказ.

Не так давно один лікар розповів історію про те, як його дружина кинула сім'ю з дітьми заради кращого життя за кордоном.

Дівчина на ім'я Руслана проходила практику в селі, де познайомилася зі спокійним і працьовитим хлопцем. Вони одружилися і завели двох дітей.

Руслана була дівчиною з характером і крутила чоловіком як могла. В один день вона вирішила, що більше не хоче працювати в селі і захотіла виїхати до Італії, на заробітки. Жінка говорила, що заробить на квартиру і перевезе всю сім'ї в місто.

Чоловік Арсеній не заперечував і лише боязко висловився, що може не варто їхати. У відповідь Руслана заявила, що навіть не збирається йому цього пропонувати адже вважає, що від чоловіка за кордоном не буде толку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Так, Руслана поїхала до Італії, а Арсеній залишився доглядати за дітьми. Чоловік важко працював і намагався приділяти увагу синам-підліткам. Поки була жива його мама, особливих труднощів з цим не виникало, проте після її смерті чоловікові стало важче.

Руслана ж зароблені гроші перераховувала на карту і не давала родині ні копійки.

"Ти розтранжириш мої гроші направо-наліво, ще коханку собі заведеш та й будеш утримувати її на мої кровні, зароблені. Знаю я вас, чоловіків. Жінки за кордоном важко вколюють, а ви тут пропиваєте і прогулюєте."- говорила чоловікові Руслана.

Читайте Знай в Google News!

Після трьох років роботи за кордоном Руслана щоліта стала приїжджати додому і привозила дітям подарунки.

Батьківський будинок, де жила сім'я вже розвалювався, і Арсеній запропонував стати в чергу до забудовника і купити квартиру на стадії будівництва. На це Руслана відповідала відмовою, аргументуючи це тим, що хоче купити готову квартиру без зайвих проблем.

Цього літа жінка приїхала додому радісна і загадкова. Вона пообіцяла дітям, що скоро всі вони переїдуть в місто і її сини зможуть займатися в різних секціях і перед ними відкриються нові можливості.

"У Тернополі перед вами відкриються перспективи, яких ви досі не мали і яких не мала свого часу я, навчаючись у сільській школі."- говорила Руслана дітям.

Вона пообіцяла дітям золоті гори, обняла чоловіка і окрилена знову ухала в Італію. А через місяць була шоковане все село - Арсена викликали до суду, де адвокат ознайомив його з документами про розлучення.

Як виявилося в Італії на Руслану поклав око якийсь синьйор Джованні, а вона відповіла йому взаємністю і навіть встигла завагітніти від нього. Природно італійцеві не потрібні діти Руслани від першого шлюбу - це чужа кров.

Так, жінка не дала ні копійки родині і кинула чоловіка з двома дітьми заради життя в Італії. Арсеній на це не заслуговував, проте найбільше постраждали діти, які виявилися ошукані. Чи зрозуміють вони такий вчинок матері або зненавидять жінок після цього - покаже час. Однак, швидше за все, Руслана так і не дочекається пробачення.

Івано-Франківськ, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка поїхала на заробітки в Італії і втратила все

Як повідомляв портал "Знай.uа", старенька мати "смокче" гроші з сина, невістка на межі нервового зриву

Також, "Знай.uа" писав, що мати переїхала до сина і мало не звела зі світу молоду невістку