Сім'я опинилася на межі виживання через кризу. Про це розповіли у виданні "Ukrainians today".

Повідомляється, що Іванка всместе зі своїми дітьми і чоловіком була змушена переїхати до мами Марії. Щоб хоч якось протриматися на плаву сім'я здала квартиру, яку взяла в кредит.

Чоловік Іванки мав хорошу роботу, проте його скоротили через кризу. Сама ж Іванка повинна була вийти з декрету, однак у неї на роботі також незрозуміла ситуація.

Читайте Знай в Google News!

Марія прийняла їх у себе, проте вона не задоволена тим, що чоловік дочки постійно шукає роботу в офісі і не береться за першу-ліпшу. Чоловік каже, що робота вантажником сім'ю не врятує і шукає посаду з вищою зарплатою. Він постійно продзвонює знайомих, моніторить Інтернет, але роботи так і немає.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я мовчу-мовчу, потім починаю дочку свою повчати, мовляв, ну що у вас далі, які плани? Скільки ще сидіти будете? Треба ж щось робити! Що твій чоловік каже? Вона мовчить, очі опустить, тільки зітхає. Я її розумію-говорити нічого. Але мене теж можна зрозуміти! Я теж не залізна-тягти їх сім'ю на своїх плечах одна."- каже Марія.

В один момент жінка йшла по вулиці і побачила продавців полуниці. Вона вирішила купити собі кілька штук, щоб спробувати в цьому сезоні.

Полуниця, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Прийшовши додому Марія помила ягоди, сіла в кімнаті і як тільки зібралася їх спробувати до неї прибігли онуки, які теж хотіли з'їсти ягід. У цей момент терпець жінки урвався і вона відмовила дітям.

"І щось мені прикро так стало! Ну все дитинство дочки я її тягла одна, без чоловіка, нічого собі ніколи не купувала, все для себе шкодувала, віддавала їй найкраще. Дочки зараз вже під сорок! А я все віддаю. Ну скільки можна? Онукам кажу - це мої ягоди, я купила собі. Якщо хочете теж, йдіть у мами просите! Нехай вона піде і Вам купить " - поділилася Марія.

Діти зробили все так, як сказала бабуся і пішли просити полуницю у мами. Потім до Марії прийшла Іванка і сказала, що та могла б і поділиться з дітьми. На що жінка не змогла промовчати і ще раз висловилася дочці, хто і за чий рахунок живе. Вони посварилися і перестали говорити один з одним.

Судячи з усьогоі Іванка розповіла все чоловікові, оскільки він перестав бувати вдома - о сьомій ранку йде, а приходить пізно вночі, де він знаходиться в цей час ніхто не знає.

У Марії та Іванки величезний тягар на душі і вони не знають, що їм робити далі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка забрала маму з села і ледь не втратила сім'ю

Як повідомляв портал "Знай.uа", пара українців відзначили "залізне" весілля і поділилися безцінним секретом

Також, "Знай.uа" писав, що відвертий лист матері, яка втратила дитину