У Франківську зупинили пошуки раніше зниклого підлітка. Про це розповіли на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 10 серпня, в Івано-Франківську зник хлопчик 2005 року народження Третяк Олександр. Дитина пішла гуляти і не повернулася додому.

Читайте Знай в Google News!

Зріст хлопця 190 сантиметрів, статура середня, волосся русяве, а стрижка коротка. З особливих прикмет в повідомленні зазначили, що у нього є сережка в лівому вусі.

У момент зникнення був одягнений в чорну футболку, чорні шорти і чорні кросівки Nike. Також при собі мав чорний рюкзак Nike.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У повідомленні ювенальної превенції звернулися до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження хлопця з проханням повідомити про це в поліцію на лінію "102".

Третяков Олександр, фото: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

В даний момент в публікації ювенальної превенції написали, що розшук Олександра зупинений. Інформації про обставини прийняття такого рішення не повідомляли.

повідомлення ювенальної превенції: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у суботу, 8 серпня, близько 17 години в Києві хлопець стрибнув з північного моста недалеко від пляжу Чорторий і зник.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькій області вже більше тижня розшукують підводного рибалку. Він вирушив на підводне полювання на водойму Хмельницької АЕС. Після занурення ніхто чоловіка більше не бачив.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві Деснянським УП ГУНП розшукується 16-річний Ліхотинський Владислав Олегович, 2004 року народження. Підліток 4 серпня пішов з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей № 1 у м.Києві і по теперішній час не повернувся.