В Івано-Франківську затримали псевдопідривника. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 серпня о 02: 45 на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що один з нічних клубів Івано-Франківська заміновано.

Поліцейські, разом зі співробітниками саперного відділу, кінологами з собаками і пожежниками вирушили на місце виклику.

В результаті проведених робіт правоохоронці не виявили в клубі вибухонебезпечних пристроїв, проте заклад функціонував з порушенням норм карантину в результаті чого був складений адміністративний протокол.

"В результаті повідомлення з нічного клубу, який функціонував всупереч встановленим карантинним заходам після 23 годин, евакуйовано 70 осіб. Відтак, поліцейські склали адміністративний протокол за порушення норм, передбачених ст.44-3 кодексу України Про адміністративні правопорушення (Порушення правил карантину людей)."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через деякий час поліцейські змогли виявити чоловіка, який повідомив про мінування клубу. Ним виявився 24-річний жителі Франківська, якого не пропустили в заклад.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) КК України. Згідно з цією статтею чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що у Києві перекрито рух: поліція перевіряє "замінований" автомобіль і підозрілу валізу

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Луганськом замінували газопровід.

Також, "Знай.uа" писав, що хвиля мінувань у Києві досягла житлового будинку.