На Прикарпатті не вщухає епідемія Коронавіруса. Про це, в відеозверненні, розповів голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

Повідомляється, що коронавірус продовжує розповсюджуватися по регіону. Причиною цього Віталій Федорів вважає недотримання прикарпатцями правил карантину.

Читайте Знай Google News!

"Хвороба не відступає, особливе занепокоєння викликає безтурботне ставлення наших жителів: не всі носять захисні маски, не всі дотримуються соціальної дистанції. Влада робить все можливе, щоб не посилювати карантин, щоб економіка працювала, а діти з 1 вересня приступили до навчання у звичайній формі", - сказав Віталій Федорів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У зв'язку з цим голова Івано-Франківської ОДА закликав жителів регіону відповідально поставитися до дотримання норм карантину, слідувати всім рекомендаціям медиків, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватися соціальної дистанції і вчасно звертатися до лікаря.

"Ми бачимо, що вірус розповсюджується дуже швидко. Перед ним усі рівні, не залежно від статусу, достатку, віку чи статі. Тому ми повинні серйозно поставитися до цієї загрози", - додав Віталій Федорів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'яни штурмом взяли секонд-хенд - шмотки важливіше карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" запорожців залишили без зарплат на карантині - перебиваються з хліба на воду.

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий оголосив "карантинну війну" міністрам Зеленського.