Реанімаційні відділення у лікарнях Івано-Франківська переповнені. Про це розповіла директор департаменту охорони здоров'я в області Марія Бойко під час наради міської ради, яка транслювалася в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в реанімаційних відділеннях двох опорних лікарень Івано-Франківська не вистачає місць для хворих коронавірусом.

Читайте Знай Google News!

Марія Бойко заявила, що станом на ранок вівторка, 4 серпня, в Центральній міській клінічній лікарні та Першій міській клінічній лікарні перебували 294 пацієнта з пневмоніями.

"В реанімації на сьогоднішній день перебуває 18 осіб, тобто в реанімації у нас абсолютно всі ліжка заповнені", - додала Марія Бойко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Марія Бойко, кадр із засідання в Івано-Франківській міській раді: Facebook Руслан Марцінків

За її словами, у кожній з вище названих лікарень у відділеннях інтенсивної терапії перебуває по 9 осіб з важкою формою захворювання. З них двоє підключені до апаратів штучної вентиляції легенів.

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 3 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавирусної інфекції covid-19 підтвердили вже більше 75 тисяч випадків зараження. За добу (04.08) зафіксували 1271 новий випадок.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Україну очікує зростання кількості заражень коронавірусом в рамках другої хвилі пандемії, яка зачепить всю Європу.

Також, "Знай.uа" писав, що на думку глав лікаря Олександрівської лікарні, Людмили Антоненко, у людей, які перехворіли коронавирусной інфекцією, у майбутньому можуть побут ь довгострокові проблеми зі здоров'ям.