У Франківську п'яний підліток викрав автомобіль, щоб вразити дівчину. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області.

Стало відомо, що на лінію "102" надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Громадянин заявив, що з гаража по вулиці Сухомлинського зник його автомобіль Mercedes-Benz.

Читайте Знай в Google News!

Інформацію про зникнення і опис автомобіля отримали всі поліцейські екіпажі в місті. Через кілька хвилин після цього транспортний засіб було помічено на вулиці Довженка.

викрадений автомобіль, фото: Facebook Патрульна поліція Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Патрульні зупинили автомобіль і побачили, що за кермом перебував 16-річний хлопець у якого були помітні ознаки алкогольного сп'яніння.

"Водій у присутності матері погодився пройти тест на стан сп'яніння. Результат виявився позитивний - 1.01 проміле алкоголю в організмі."- сказано в повідомленні.

Після цього хлопець пояснив, що зважився заволодіти автомобілем, щоб вразити свою дівчину.

Поліцейські склали на підлітка адміністративні документи: протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) та постанову за ч. 2 ст 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місце події також прибули співробітники слідчо-оперативної групи для встановлення всіх обставин події. Також про цей інцидент повідомили співробітникам ювенальної превенції.

повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді горе-водій влетів у ДТП і" припаркувався " у сміттєвому баку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові банда малоліток перетворила машину на попіл.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі хлопець подружився з дівчинкою і викрав велосипед.