На Франківщині встановили особи грабіжників, які обікрали автомобіль на велику суму. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 6 серпня в поліцію звернувся 47-річний житель Коломиї. Чоловік напписав заяву про крадіжку грошових коштів у розмірі 210 тисяч гривень з автомобіля його дружини Volkswagen Passat.

Транспортний засіб було закрито і припарковано на одній з вулиць міста. Злочинці шляхом сканування сигналізації проникли в салон і вкрали гроші.

Поліцейські Коломиї, разом із співробітниками відділу карного розшуку Івано-Франківської області, бійцями підрозділу КОРД та співробітниками Управління стратегічних розслідувань встановили особи злочинців. Ними виявилися два жителі Коломиї, які раніше вже були судимі за аналогічні злочини.

затримання злочинців, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

8 серпня за місцем проживання зловмисників були проведені санкціоновані обшуки. В ході даних процедур 40-річному чоловікові повідомили про підозру, а його 38-річний спільник оголошений в розшук.

Крім того правоохоронці встановили місцезнаходження вкрадених грошових коштів.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.4. ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що справа запорізьких шкуродерів обростає новими подробицями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей.

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатські злодійки обчистили старого в Києві.