Важко хвора українка не може зібрати кошти на операцію, тому вона змушена просити допомоги. Про це Наталія Клокова написала в повідомленні на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що її стан з кожним днем погіршується. Їй дуже важко ходити і вона відчуває постійні болі. Раніше Наталії прописали знеболюючі та гормональні препарати, проте вони вже практично не мають належного ефекту.

Читайте Знай в Google News!

Виправити ситуацію можуть лише дві операції по заміні тазостегнових і колінних суглобів, проте у жінки абсолютно немає коштів для цього. Також вона самостійно виховує маленького сина, який мріє, щоб мама могла повноцінно жити.

У зв'язку з цим жінка молить всіх небайдужих і просить допомоги у зборі коштів на лікування.

"Допоможіть мені хто чим може, не дуже потрібна Ваша допомога і підтримка!!! Кожна копієчка для мене дорога!!! Я благаю вас усіх не залишайте мене на одинці!! Я дуже потрібна своєму синочку я у нього одна мені потрібно боротися заради сина!!! ДОПОМОЖІТЬ БЛАГАЮ ВСІХ НА КОЛІНАХ!!! Спасибі всім за допомогу за підтримку, поширюйте прошу! НЕ ЗАЛИШАЙТЕ" - написала Наталя в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок