Тяжко хворому жителю Прикарпаття терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці Konyk Help у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 42-річному жителю Коломиї Іваншину Ярославу Дмитровичу медики поставили невтішний діагноз - Помірнодиференційована аденокарцинома ректо-сигмоїдного кута з розпадом і перфомацією (рак кишечнику)

Читайте Знай в Google News!.

Хвороба швидко прогресує і чоловікові терміново необхідна хіміотерапія. Один курс трапії має вартість у 7208 гривень. Рідні чоловіка не мають коштів на його лікування, тому були змушені звернутися за допомогою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У повідомленні звернулися до всіх небайдужих людей з проханням надати допомогу у зборі коштів на лікування прикарпатця.

В кінці публікації були розміщені реквізити, за допомогою яких кожен бажаючий зможе допомогти чоловікові перемогти страшну хворобу.

Варто зазначити, що рак кишечника може протікати зовсім непомітно і роками не давати знати про себе. Як правило люди помічають дане захворювання вже на пізній стадії, тому своєчасна допомога і втручання лікарів грають ключову роль в одужанні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" Маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що Маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок