Чотири школяра з Франківська написали ЗНО на 200 балів. Про це, на оперативній нараді, повідомила представниця Департаменту освіти і науки Івано-Франківська Наталія Микула.

У ході наради пройшло обговорення результатів ЗНО в Івано-Франківську. Наталія Микула повідомила, що по всій Україні всього 7 дітей здали тести з української мови з результатом 200 балів і на жаль, серед них немає дітей з Івано-Франківська. Після цього вона зазначила, що у Франківську є два учні, які змогли наблизиться до максимального рещзультату і склали ЗНО з відміткою в 199 балів.

"На жаль місто Івано-Франківськ не має 200-бальників, однак Івано-Франківськ має двох хлопчиків, це учні ліцею імені Романа Шухевича, які мають 199 балів" - сказала Наталія Микула.

Наталія Микула, кадр з оперативного наради: Facebook Руслан Марцінків

Після цього вона додала, що в Івано-Франківську все ж є чотири учні, які здали ЗНО на 200 балів, однак цей результат вони отримали по тестам з англійської мови.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наталя додала, що результати з інших предметів поки оцінюються і будуть відомі лише якщо учень сам повідомить про них.

Оперативна нарада || 28.07.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 27 juli 2020

Нагадаємо, що в Україні стартувала додаткова сесія ЗНО: опубліковані дати і список предметів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Чернівецькій області з'явився ще один круглий відмінник. Учень Сторожинецького ліцею здав ЗНО з хімії на максимально можливий бал.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, як випускники Хмельницької області написали ЗНО. Відразу кільком пощастило написати на найвищий бал.