Юний житель Прикарпаття вразив усіх результатами ЗНО. Про це розповіли у виданні "Типовий Франківськ" посилаючись на повідомлення вчительки Перегінської школи №1 Ольги Абрам.

Повідомляється, що житель міста Перегінське, учень 11-Б класу Перегінської школи №1 Люклян Олександр здав ЗНО на 795 балів з 800 можливих.

Вчителька розповіла, що перед цим Олександр зайняв 1 місце в II етапі олімпіад з фізики, астрономії, англійської мови. Також він може похвалитися 2 місцем на олімпіаді з математики.

Крім того, серед його досягнень є 2 місце з астрономії та 3 місце з фізики та англійської мови, які він завоював на III етапі олімпіад.

Також Олександр був зарахований в команду учасників всеукраїнської олімпіади з астрономії, яку не змогли провести через карантин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проте пізніше він взяв участь в онлайн-олімпіаді з астрофізики, де виборов 3 місце.

"Але головним його здобутком стали бали на ЗНО - 795 з 800. Так це гордість нашоїшколи!" - підкреслила Ольга Абрам.

Результати тестів ЗНО Локляна Анлександра:

Українська мова та література — 200 балів.

Математика – 200 балів.

Англійська мова - 199 балів.

Фізика - 196 балів.

Люклян Олександр, фото: Типовий Франківськ

Нагадаємо, що десятки розумників з Львівщини здали ЗНО на 200 балів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українським школярам дозволили навчатися вдома за бажанням. Це право поширюється як на тих дітей, які тільки починають навчання, так і ті, хто вже пробували вчитися в школі.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі відгуляють випускний, карантин не перешкода.