В Івано-Франківську відкриють витверезник. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків в ефірі радіо "Західний полюс".

Повідомляється, що в лікарні Івано-Франківська все частіше надходять люди в стані алкогольного сп'яніння і це створює соціальну напругу. У зв'язку з цим у місті відновлюють роботу витверезника.

"Сьогодні це – величезна проблема. У міські лікарні, коли там приймають пацієнтів з коронавірусом або інфарктом, привозять людей, які зловживають алкоголем і вони знаходяться в приймальному відділенні" - підкреслив Марцінків.

Руслан в ефірі радіо Західний полюс, кадр з відео: Facebook Радіо Західний полюс

Він додав, що обласна лікарня не приймає таких людей у відділення і залишає їх на вулиці. Тому створення центру тимчасового перебування для них є досить важливим питанням.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Заклад планують розмістити по вулиці Млинарській 2А. В даний момент за цією адресою знаходиться будинок нічного перебування для людей, які тимчасово втратили своє житло. В основному в ньому знаходяться бездомні, які перебувають в адекватному стані.

Всередині витверезника розмістять окрему команду фахівців, яка буде приймати людей в стані алкогольного сп'яніння.

"В закладі буде свій лікар та професійні фахівці, які будуть працювати з такою категорією людей. Довозити будуть по-різному, або правоохоронні органи, або швидка, в залежності від стану людини", - додав мер Франківська.

Руслан Марцінків в ефірі Західного

Geplaatst door Радіо «Західний полюс» op Woensdag 22 juli 2020

Нагадаємо, що киян нагодують кавунами і свіжою зеленню.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові вандали труять дерева заради нової паркування.

Також, "Знай.uа" писав, що тернопільських молодят змусять одружитися в дивному місці.