Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заплатив радіокомпанії "Західний полюс" за розміщення телевізійних і радіопрограм. Про це розповіли у виданні "Галка" посилаючись на систему публічних закупівель Dozorro.

Повідомляється, що виконком Івано-Франківська оплатив 24 тисячі гривень з міського бюджету радіокомпанії "Західний полюс" зам послуги створення і розміщення телевізійних і радіопрограм.

Згідно з договором, який підписав Руслан Марцінків, предметом домовленості є організація прямих телезустрічей за участю голови Івано-Франківська, його заступників та депутатів міської ради в павільйоні телекомпанії, а також трансляція цих зустрічей в ефірі радіокомпанії.

Фото договору: Галка

Строк дії цього договору закінчується 31 грудня 2020 року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто зазначити, що голова Івано-Франківська Руслан Марцінків досить часто з'являється в ефірі радіо "Західний полюс", де висловлює свою позицію щодо справ в країні і відповідає на важливі питання.

Руслан Марцінків у студії радіо Західний полюс, кадр з відео: Facebook Руслан Марцінків

Нагадаємо, що мер Харкова Геннадій Кернес звинуватив депутата Олександра Фельдмана в причетності до сьогоднішнього підпалу будівельної техніки біля станції метро "Київська". Інцидент стався на будівельному майданчику біля супермаркету "Рост". Невідомі кинули кілька пляшок із запальною сумішшю, з-за чого загорілися три вантажівки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чернівецький міський голова Олексій Каспрук був відсторонений від посади. Після цього він повинен був передати печатки, ключі від сейфа і кабінету секретарю міської ради, але він цей процес довго затримував. Екс-мера Чернівців чекали півдня в мерії, але він так і не з'явився. Пізніше він прислав свого радника, який приніс печатки і ключі. Однак, відповідно до раніше обумовлених умов, Каспрук повинен був зробити це самостійно.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві 20 гектарів чудової паркової зони хочуть перетворити на житлові квартали з величезними новобудовами. Проте багато киян проти такої ініціативи, вони вимагають перетворити Совські ставки на ландшафтний парк.