Руслан Марцінків звинуватив конкурентів на виборах у використанні чорного піару. Про це він написав на своїй сторінки в соцмережі Facebook.

За словами Марцінківа в чорному піарі беруть участь деякі телеканали, яким надійшли "замовлення" на сюжети, які виставлять мера Франківська в негативному світлі. Також, він вважає, що до цього причетні і деякі державні служби.

"Отримали замовлення канал "1 + 1" програма "гроші", ДБР повинна перелопатити все, отримали вказівку, замовні сюжети та статті! Вибори стартували! Деякі сили отримали кошти на чорний піар! Попереджаю заздалегідь, щоб не було в кого ілюзій! Прорвемося!" - написав Руслан Марцінків.

Повідомення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Підписники Марцінківа не могли пройти повз і висловили свою думку в коментарях. Багато підтримали чинного мера Івано-Франківська та висловили невдоволення з приводу подібних методів ведення передвиборчої кампанії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Так нехай що завгодно показують!! Люди і так знають і бачать, що і як у місті відбувається! І хто реально щось робить, а хто лише говорить!", "Після останніх президентських виборів,... одне зрозуміло :не можна покладатися на "авось". Не можна недооцінювати опонентів.", "Ця зелена на**лоч нічого не боїться і грошей не поскупиться щоб до влади прийти. Нічого, прорвемося.", "Мене дивує, що хтось ще дивиться г+г?! Брехливий канал!", "БОЖОГО ВАМ БЛАГОСЛОВЕННЯ,ПАНЕ РУСЛАНЕ!"- написали підписники в коментарях.

Коментарі до повідомення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Коментарі до повідомення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Також Марцінків навів приклад чорного піару. Він опублікував знімок оголошення про початок ремонтних робіт, в якому не вірно вказана сума фінансування.

"Обережно брехня! Анти корупціонери пишуть суму тендеру, а не реальний стан фінансування, де часто роблять в борг і баламутить людей! До речі відновлюємо роботи в цьому дворі!" - додав Руслан Марцінків.

Повідомення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Обережно брехня! Анти корупціонери пишуть суму тендеру, а не реальний стан фінансування, де часто роблять в борг і баламутить людей! До речі відновлюємо роботи в цьому дворі!

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 13 juli 2020

Нагадаємо, що запорожці підловили мера Буряка на мерзенної афері на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.uа" мер Хмельницького Симчишин вручив ветеранам АТО залікової книжки

Також,"Знай.uа" писав, що Філатов "проміняв" крісло мера на город