На Франківщині маленький хлопчик стриже чоловіків в салоні. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТК".

Повідомляється, що в Коломиї 9-річний хлопчик Женя стриже чоловіків в одному з салонів міста. При цьому хлопчик має проблеми зі слухом, що вплинуло на його здатність розмовляти. Однак це не завадило йому зайнятися перукарною діяльністю, про яку він мріяв дуже довго.

Директор салону Андрій Грабчук дізнався про хлопчика від спільної знайомої. Спершу він думав просто провести йому екскурсію, однак зустрівшись вирішив зайнятися його навчанням. Майстер каже, що у нього велике майбутнє, оскільки вже на другому занятті хлопчик дуже добре постриг свого хрещеного батька.

"Я думав, що зустріну дитину, яку потрібно мотивувати, щось підказати в житті, а тут приходить хлопчик, який просто "горить"" - розповів Андрій Грабчук

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хлопчик вдячний Андрію за навчання перукарському мистецтву та обіцяє обов'язково навчиться добре говорити. Мама юного перукаря Іванка кожен день проводить уроки з хлопчиком, щоб відновити його здатність розмовляти.

Проблеми з промовою пов'язані з глухотою Жені, яка спостерігається і всіх трьох дітей сім'ї. Медики кажуть, що це пов'язано з генетичним порушенням у батьків, однак точної причини назвати не можуть.

Нагадаємо, що у Києві, в столичному зоопарку, надали допомогу незвичайному "клієнту" - крихітному дитинчаті летючої миші. Оглянувши маленького знайденця, працівники зоопарку переконалися, що він цілком здоровий і не має пошкоджень. Тварину залишили в реабілітаційному центрі в компанії інших, таких же, як і він, рукокрилих.

Як повідомляв портал "Знай.uа" найкрасивіша студентка Тернопільщини відсвяткувала власне весілля в одному з ресторанів Києва. Мешканка Тернополя Ольга Росоха і її обранець Володимир уклали шлюб у столиці. Кілька знімків з церемонії та святкування Ольга виклала у соцмережу.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі на саморобному транспортному засобі все частіше почали помічати чоловіка. Він курсує дорогами на рівні з іншими автомобілями, дуже різко виділяючись із дорожньої обстановки.