Зірка "Х-Фактора" з Прикарпаття вирішив порадувати жителів Франківська і заспівав посеред міста. Про це розповів житель Тлуматчины Петро Пісак на сторінці "Типовий Тлумач" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що учасник дев'ятого сезону вокального шоу "Х-Фактор" Петро Герасимів вирішив влаштувати концерт посеред Івано-Франківська.

Співак розмістив посеред вулиці звуковий монітор, дістав мікрофон і заспівав пісню для жителів міста.

Петро Герасимів співає в Івано-Франківську, кадр з відео: Facebook Петро Пісак, Типовий Тлумач

"Петро Герасимів в Івано-Франківську" - підписав публікацію Петро Пісак.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Повідомлення Петра Пісака: Facebook Типовий Тлумач

До повідомлення він додав відео, на якому зобразив фрагмент виступу артиста.

Варто зазначити, що Петро Герасимів є жителем села Бортники Тлумацького району Івано-Франківської області.

Для виступу на відбірковому ефірі шоу "Х-Фактор" він вибрав пісню В'ячеслава Хурсенка під назвою "Соколята".

Своїм виконанням пісні Герасимів зміг зворушити до сліз зіркове журі проекту. Вони разом з залом аплодували прикарпатцю стоячи.

Нагадаємо, що перед входом в український парламент художник з Донецька влаштував перформанс. Сергій Захаров сконструював будиночок з великих карт. В основі конструкції стоять карти з Джокером, у якого обличчя Путіна. Як з'ясувалося, акція була спрямована на залучення уваги до військових злочинів Російської Федерації на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.иа" кілька днів тому на набережній Новомосковська з'явився яскравий арт-об'єкт – корабель "Червоні вітрила". За недовгий час свого перебування на вулиці міста він встиг полюбитися безлічі городян і стати одним з улюблених місць для фотосесій. Журналісти з'ясували, що "Червоні вітрила" були подаровані місту ІНТЕРПАЙП НМТЗ напередодні Дня металурга.

Також, "Знай.иа" писав, що у Тернополі встановлять рекорд – проведуть численне одруження у вишиванках. Грандіозний захід заплановано на четвер, 30 липня. Співробітники РАЦСу розповіли, що у сукні та сорочки з вишивкою у народному стилі повинні мати, як наречені, так і свідки, батьки наречених, а також вишитою повинна бути вся атрибутика аж до подушок для кілець і рушників.