У лікарнях Прикарпаття облаштують кімнати відпочинку для персоналу. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що громадська організація "Молода Просвіта" спільно із Івано-Франківською облдержадміністрацією та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) облаштовують кімнати відпочинку у 16 лікувальних закладах на Прикарпатті. Дві з них з'являться у лікарнях Івано-Франківська.

Так, 21 липня була відкрита кімната відпочинку для медперсоналу в міській клінічній лікарні №1.

В кімнаті є все необхідне для відпочинку: телевізор, диван, холодильник, мікрохвильовка, кавоварка, а також кухонний стіл і стільці.

Кімната відпочинку у лікарні, фото: Галка

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пізніше, таку кімнату відкриють у міському физиопульмонологическом центрі.

Кімната відпочинку у лікарні, фото: Галка

На сторінці організації "Молода Просвіта Прикарпаття" в соцмережі Facebook розповіли, що медики Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1 тепло прийняли відкриття кімнати відпочинку.

"Постійно працювати в напрузі медпрацівник не може. Ця кімната для нас як віддушина. Тут п'ємо каву, обговорюємо робочі моменти. У моєму відділенні медику в захисному костюмі не можна користуватися телефоном. А є багато справ, які потрібно вирішувати телефонним дзвінком, і як раз зателефонувати ми можемо в кімнаті відпочинку" - розповіла старша медсестра реанімаційного відділення Галина Гайдук.

Головний лікар Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1 Тарас Василик вручив подяку організації "Молода Просвіта" за допомогу в облаштуванні кімнати відпочинку для персоналу.

Повідомлення організації Молода Просвіта, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що у Києві З 21 липня відновлять роботу шість муніципальних дитячих санаторіїв. Вони будуть працювати з дотриманням суворих санітарних правил і регламентів і будуть заповнені на 50%.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Дніпрі було помічено незвичайний транспортний засіб, на якому роз'їжджав чоловік, на рівні з іншими автомобілями.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові дитячий психдиспансера піде з молотка за два мільйони, хворих малюків закриють вдома з батьками. Комплекс будівель загальною площею 1,7 тис. м2 оцінили в 2 млн дол. США.