Маленькій Українці терміново необхідна операція на мозку. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" на сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька дівчинка на ім'я Ліза в даний момент знаходиться в лікарні. Вона страждає від важкої хвороби і їй необхідна термінова операція на мозку. Від цієї операції залежить те, як буде розвиватися дитина.

Вартість витратних матеріалів для операції становить 25 тисяч гривень. Однак родина Лізи, після тривалого лікування доньки, не в змозі зібрати таку суму. У зв'язку з цим вони змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

"Знаємо Лізочку з народження і бачимо якою вона борець! Як сильно маленький організм бореться з хворобою! За довгий час лікування сім'я матеріально виснажена і просить, навіть найменшої допомоги", - сказано в повідомленні.

Ліза, фото: БО Мама і немовля, Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Батьки і представники благодійної організації не опускають руки і вірять, що з допомогою добрих людей маленька Лізочка отримає шанс на повноцінне життя.

До повідомлення також додали реквізити за допомогою яких кожен бажаючий може допомогти маленькій дівчинці отримати лікування вчасно і перемогти хворобу.

Повідомлення БО Мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що дворічний Артем з Черкас потребує підтримки всієї країни

Як повідомляв портал "Знай.uа" що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике

Також,"Знай.uа" писав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку