47-річній бібліотекарці з Прикарпаття потрібна допомога в боротьбі з онкологічним захворюванням. Про це Світлана Перекіцей розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінці поставили страшний діагноз — меланома з метастазами в м'яких тканинах передньої грудної стінки.

Хвороба практично не чутлива до хіміотерапії, тому лікування Світлани почали з допомогою нового методу — імунотерапії. Дана методика лікування дуже ефективна, проте її вартість досить висока. Одноразова доза препарату необхідного на 3 тижні — 200 міліграм, обходиться в 128 тисяч гривень.

Жінка вже почала лікування і пройшла 5 таких курсів. Вона повідомила, що терапія вже дає позитивний результат.

"Для мене - то маленька перемога і прилив сил вірю, що і для всіх, хто допомагає і співчуває моїм проблемам. Мою подяку не описати словами" - написала Світлана Перекіцей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Не дивлячись на це жінці ще належить пройти ще 17 таких курсів, гроші на які сім'я Світлани не може зібрати самостійно. У зв'язку з цим жінка змушена просити про допомогу небайдужих людей.

Geplaatst door Світлана Перекіцей op Vrijdag 19 juni 2020

"За тиждень мене знову чекають у Києві - терапія триває. Шлях важкий, і я щиро сподіваюся, що здолаю його... Продовжую боротися. Без вас мені не впоратися..." - додала Світлана.

До повідомлення жінка додала реквізити, за яким кожен бажаючий зможе надати їй допомогу в подоланні хвороби.

Повідомлення Світлани Перекіцей, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше до юної тернополянки повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа"рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також, "Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.