Дружина капітана футбольного клубу Івано-Франківська "Прикарпаття" Романа Бочкура страждає від важкої хвороби. Про це Віра Бочкур написалап на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Варто зазначити, що в 2018 році, в родині Романа Бочкура, його дружина Віра і син Максим отримали невтішний діагноз — онкологія. Після 10 місяців лікування син футболіста зміг остаточно перемогти хворобу, але у Віри стався рецидив і онкологія повернулася.

Родина Романа і Віри Бочкур, фото: Facebook Віра Бочкур

Жінка не може повірити в реальність того, що відбувається, проте здаватися не має наміру. Вона дуже сильно хоче жити і вірить, що може перемогти хворобу.

“Хочеться забутися, відключитися від цих проблем, бути нормальною і жити нормальним життям . Але такий у мене шлях, боротися і жити. Головне, що я знаю - ви зі мною і Бог у мені” - написала Віра Бочкур

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

13 липня жінка розповіла, що у неї були дві консультації в клініці Ізраїлю і їй необхідно пройти довгострокове лікування. Терапія досить дорога, тому жінка змушена просити про допомогу всіх небайдужих людей.

"Я отримала дві консультації з Ізраїльських клінік, РамБам, Іхілов, як виявилося, протоколи однакові скрізь. Всі лікарі одноголосно обрали лінію мого лікування. На наступному тижні у мене перше введення Авастина. Вартість одного 43.000 тисячі, а його потрібно дуже довго капати, таких ліків в державній закупівлі немає, тільки за власні кошти. Я змушена відкрити збір , просити у вас допомоги" - додала Віра Бочкур.

До повідомлення вона додала реквізити, за якими кожен може перерахувати кошти для допомоги в подоланні захворювання.

Повідомлення Віри Бочкур, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше до юної тернополянки повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також, "Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.