Маленький Артем потребує допомоги небайдужих українців. Хлопчик страждає від пухлини в головному мозку. Дворічний Артем Василюк з Черкас лікується вже півроку від новоутворення в головному мозку, пишуть волонтери групи "Рак дурак".

Медики виявили пухлину після того, як вісім місяців тому батьки хлопчика поскаржилися на ослаблі руки і ноги дитини. Навесні цього року маленький Артем переніс операцію з видалення новоутворення, але на недавніх знімках з'явилася нова пухлина. Зараз дитині потрібно ще одне хірургічне втручання, яке можуть провести тільки медики за кордоном.

Сім'я Артема вже вичерпала всі свої ресурси на попередні етапи лікування. Тому вони просять допомогти зібрати гроші. Батьки кажуть, що зовні хлопчик здоровий, але насправді в мозку дитини знову росте пухлина.

Маленький Артем просить про допомогу Фото: скріншот

Медик з черкаської клініки Данченко Ірина розповіла, що Артему погодилися допомогти її закордонні колеги-неврологи. Однак на це необхідно зібрати 35 тисяч доларів. 5000 доларів сім'я вже встигла зібрати, а решту грошей вони просять у українців, щоб врятувати малюка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сьогодні в Україні багато дітей потребують допомоги. Про них пишуть волонтери та благодійні фонди на своїх сторінках. Серед таких дітей і дівчинка Елю з львівського дитячого будинку. Дитина потребує термінової операції на хребті. З-за травми хребта, отриманої при падінні, дитина втратив можливість ходити. Медики повинні поставити їй пластину на хребці і зафіксувати кістки.

Нагадаємо Знай писав, що маленька львів'янка з дитбудинку просить допомогти зібрати гроші на операцію на хребті.

Знай повідомляв, що молодий українець бореться з агресивним онкологічним захворюванням.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер АТО просить допомогти вилікувати його дружину від небезпечної хвороби.