Українці потрібна допомога після інсульту. Про це розповів волонтер АТО Валерій Харченко, на своїй сторінці у соцмережі Facebook

Чоловік повідомив, що його дружина Вікторія перенесла ішемічний інсульт. Проходить вже п'ятий місяць після цієї трагедії і їй терміново потрібна реабілітація.

"Вона інвалід другої групи і проходить МСЕК на інвалідність першої групи", - додав Валерій

Медична довідка, фото: Facebook Валерій Харченко

Валерій не збирається кидати дружину в такій важкій ситуації і просить всіх поширити це повідомлення в соцмережах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Він розповів, що Вікторії потрібно пройти лікування в лікарні Мечникова, яке коштує 50 тисяч гривень. Самостійно зібрати цю суму в сім'ї немає можливості, адже вони залишилися практично без житла.

"Ми живемо в сарайчику шостий рік після навмисного підпалу! Допоможіть врятувати Вікторію!!!" - написав Валерій Харченко.

Прошу вибачення за моє прохання дорогі мої !!! Моїй дружині дуже тяжко після ішемічного інсульту. Надія в мене тільки На Вашу доброту і робити добро людям які до вас звертаються! Нажміть в фейсбуці не тільки хрестик чи співчуваю. Зробіть Поділітись інформацією. Це просять всі фонди і люди якім потрібна ДОПОМОГА! Передайте по групам і на свою сторінку! Передавайте інформацію в фейсбуці. Щоб вашого кобзаря і волонтера бачили люди. Дай Бог, хтось побачить і допоможе! Моя дружина, кобзаря і волонтера АТО, Вікторія перенесла ішемічний інсульт і потребує вашої допомоги, тому що в даий час вона бореться за життя. Зір в даний час дуже поганий, підніматися Слава Богу почала сама , самостійно їсти може. Дуже тяжка ситуація з моєю дружиною! Вікторію я не залишу, це моя доля! Вікторії Костенко потрібна реабілітація в лікарні Мечнікова і ці гроші що ми збираємо, необхідну сумму 50000 гривень,вже іде п’ятий місяць після інсульту який дуже погано подіяв на дружину. Люди мої дорогі допомагайте хто чим зможе !!! МИ живемо в сарайчику шостий рік після навмисного підпалу! Допоможіть спасти Вікторію!!!Дякую вам за не байдужість! Мій телефон +38 098 50 52 947 вайбер.,може отримувати гроші для переказу в приватбанк , не пожалійте декілька гривень !! Щиро Дякую Вам мої дорогі Українці за Репости і Допомогу! Валерій Харченко,волонтер АТО, кобзар. М.Дніпро. Допомогайте нам, дуже Вас прошу! VISA ELECTRON PrivatBank фінансова допомога Нова картка 4731 2191 2208 0595 гривня 4731 2191 1280 8617 карточка для доларів, ПриватБанк SWIFT карточка для євро 4731 2191 1281 4367 ПриватБанк SWIFT карточка долар універсальна 4149 6293 9855 8668 ПриватБанк SWIFT карточка ОЩАДБАНКУ 5274 1099 9083 6402 Валерій Володимирович Харченко Карточка Банку Альфа 5355 5711 9369 4387 Для пересиланя грошей в валюті. Valery Kharchenko.Ukraine Dnipro. https://www.facebook.com/xarchenko/videos/vb.100000761756447/2645197098848989/ Суспільне Око! https://www.youtube.com/watch?v=THlTdtRYdBA

Geplaatst door Валерій Харченко op Maandag 20 januari 2020

Пара не отримує жодної допомоги від держави. Проте, не дивлячись на таку важку ситуацію чоловік не залишає надії на порятунок дружини і просить усіх небайдужих допомогти йому в цьому.

До повідомлення Валерій додав контакти, за яким з ним можна зв'язатися, і реквізити, за допомогою яких кожен бажаючий може відправити допомогу на лікування його дружини.

Повідомлення Валерія Харченка: Facebook

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.