Маленькому новонародженому українцю терміново необхідна операція на головному мозку. Про це розповіли на сторінці об'єднання "Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля"" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький Арсеній народився передчасно. Через це його вага складає всього 970 грам.

У хлопчика діагностували гідроцефалію, яка несе загрозу для його життя. Тому йому необхідна термінова нейрохірургічна операція.

Вартість витратних матеріалів для операції становить 30 тисяч гривень, яких у родини немає, тому вони змушені просити про допомогу всіх, хто небайдужий до проблеми їхнього сина.

Хлопчикові належить пройти довгий період одужання. Завдяки операції у нього перестане накопичуватися надлишок рідини в шлуночках мозку і Арсеній отримає шанс на повноцінне життя.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Віримо, що у Арсенчика все вийде, а ми станемо його групою підтримки і захисту, адже це нове життя, яке тільки почалося, і все залежить від можливості вчасно прооперувати!" - підкреслили в повідомленні.

До повідомлення додали реквізити, за якими кожен бажаючий зможе перевести матеріальну допомогу малюкові.

Повідомлення про хворе немовля, скріншот: Facebook Всеукраїнська благодійна організація Мама і немовля

Нагадаємо, раніше до юної тернополянки повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також "Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.