У місті Коломия Івано-Франківської області жінка власними руками створила "Алею радості". Про своє захоплення активістка розповіла телеканалу "НТК".

Повідомляється, що в Коломиї 100 метрів тротуару на вулиці Лисенка перетворилися на "Алею радості" – саме так місцеві жителі назвали це місце. Авторка алеї Галина вирішила подарувати радість дітям і трохи упорядкувати територію, тому почала прикрашати камені і викладати їх в композиції.

В Коломиї з'явилася Алея щастя / скріншот з відео

За роботою жінку можна помітити чи не кожен день з шостої ранку – вона сидить на алеї і розмальовує камені, малюючи на них різних тварин, створюючи квіти та інші яскраві картини. Галина розповіла, що в роботі їй допомагають її сусіди – вони разом купують фарбу і шукають на території камені.

В Коломиї з'явилася Алея щастя / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В Коломиї з'явилася Алея щастя / скріншот з відео

Жінка заявила, що ніколи професійно не займалася малюванням – любов до мистецтва у неї з'явилася ще з дитинства. Ідеї для своїх композицій вона часто бере в інтернеті.

Перехожі розповіли журналістам, що в захваті від створеного Галиною місця – люди спеціально проходять через алею, коли ведуть своїх дітей до садочка, щоб трохи потішити своїх вихованців.

Докладніше дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, що українець пожертвував солідну суму затопленого притулку для собак "Дім Сірка" на Франківщині.

Як повідомляв портал Знай.иа школяр з Франківська створив бесконтакный дезінфектор.

Також Знай.иа писав, що Руслан Марцінків налаштований на те, щоб відправити дітей до школи з першого вересня.