Маленькій українці, яка любить подорожувати, потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці "Любов до дітей — допомагаємо дітям в будь-якій ситуації" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 13-річна Саша довгий час вчилася самостійно робити хоча б мінімальні кроки. Проте останнім часом прогресуюча хвороба відібрала в неї цю можливість.

У дівчинки діагностували вивих однієї і підвивих іншої ноги в тазовому суглобі, що завдає їй страшного болю.

Однак дівчина не сумує і всіма силами намагається навчиться ходити щоб здійснити заповітну мрію — подорожувати.

"В минулому році Сашу винесли на Говерлу тернопільські волонтери. Саша - мандрівниця на візку. Ми були з нею у всіх областях України, крім Чернівців." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Останнім часом дівчинка практично не рухається і навіть не може посидіти у візку через страшні болі. Все, що вона може це лежати на дивані.

"З кінця квітня тільки диван ... Вона перестала пересуватися навіть по кімнаті і не виходить на вулицю, тому що навіть сидячи у візку по 15 хвилин біль у суглобах дає про себе знати", - розповіла мама дівчинки.

Медики готові повернути Саші можливість ходити, проте операція, яка їй необхідна, коштує півмільйона гривень.

Мама дівчинки виховує її сама. Спершу вона намагалася самостійно зібрати цю суму, однак для жінки це виявилося непосильним завданням. У зв'язку з цим вона змушена просити допомоги у всіх небайдужих до горя її маленької доньки.

Публікація про хворобу дівчинки, скріншот: Facebook Любов до дітей — допомагаємо дітям в будь-якій ситуації

До повідомлення також додали реквізити, за яким кожен бажаючий зможе допомогти маленькій Саші отримати здатність самостійно ходити.

ХВОРОБА САШІ ЗНЕРУХОМИЛА ЇЇ, АЛЕ ДІВЧИНКА ЗНОВУ МРІЄ ПРО САМОСТІЙНІ КРОКИ #ти_не_один #ВартоЖити #дцп Помощь...

Geplaatst door Любов до дітей -допомагаємо дітям будь-якій ситуації op Woensdag 24 juni 2020

Нагадаємо, раніше в Дніпрі дитина захворіла страшною хворобою після укусу кліща.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Запоріжжі однорічний хлопчик впав в окріп.

Також "Знай.uа" писав, що трирічна українка страждає від онкологічного захворювання.