Погода в Карпатах не звертає уваги на прихід літа і продовжує засипати снігом гори. Про це повідомив начальник Явірницького пошукового відділення Василь Фіцак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Фіцак повідомив, що зима на горі Піп Іван триває. На горі з учорашнього дня йде сніг, а температура повітря опустилася до -1 градуса.

"Піп Іван сьогодні, зима продовжується, від учора падає сніг, вітер переміщує його територією, видимості немає. Температура -1°" - написав Василь Фіцак.

У повідомленні він додав знімок, на якому можна помітити, що на горі зовсім не літня погода. Все навколо засипано снігом і створюється враження, що в Карпатах не початок червня, а середина січня.

Попіван сьогодні, зима продовжується, від учора падає сніг, вітер його переміщає територією, видимості немає. Температура -1°

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Vasyl Fitsak op Dinsdag 2 juni 2020

На сторінці Чорногірського пошуково-рятувального горного поста у соцмережі Facebook також повідомили про погіршення погоди на горі Піп Іван.

"За станом на 08:30 03.06.2020 р. на Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 30 м. Вітер Південно-західний, 12 м/сек. Температура повітря -1°С. Падає дрібний сніг." - сказано в повідомленні.

Публікація Чорногірського пошуково-рятувального поста: Facebook

Варто зазначити, що у Карпатах з кінця травня почалося стрімке погіршення погоди. Гору Піп Іван вже кілька днів засипає снігом, а через сильний вітер створюється завірюха, що обмежує видимість.

Нагадаємо, раніше під Києвом випав червневий сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 3 червня погода влаштує українцям справжній потоп.

Також "Знай.uа" писав, що магнітні бурі в Червні викличуть жахливий головний біль.