У Карпатах випав сніг на початку літа. Про це розповіли на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального постаі в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 1 червня на горі Піп Іван випав сніг. Напрямок вітру північно-західний, а його швидкість становила 6 метрів за секунду. Через це піднялася завірюха і видимість знизилася до 50 метрів. Температура повітря складала 0 градусів.

"Станом на 07:45 01.06.2020 р. на Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 50 метрів. Вітер північно-західний 6 м/с. Температура повітря 0°C" - сказано в повідомленні.

До публікації додали знімок, на якому можна помітити, що Чорногорський пост повністю замело снігом.

Станом на 07:45 01.06.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 50 м. Вітер північно-західний 6 м/с. Температура повітря 0°С.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Zondag 31 mei 2020

Сьогодні, 2 червня на горі Піп Іван погода продовжує погіршуватися. Гора досі вкрита снігом. Вітер північно-західний, а його швидкість досягла 13 метрів за секунду. Температура повітря опустилася до -4 градусів.

"Станом на 06:15 02.06.2020 р. на Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями. Вітер північний, північно-західний, 13 м/с. Температура повітря -4°C" - написали працівники Чорногірського посту.

До публікації також додали фото, на якому видно, що не дивлячись на зниження температури на небі є пояснення, а видимість на горі стала краще.

Станом на 06:15 02.06.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями. Вітер північний, північно-західний 13 м/с. Температура повітря -4°С.

Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Maandag 1 juni 2020

Нагадаємо, раніше під Харковом град знищив полуницю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Червні у Львові розпочнеться сезон дощів.

Також "Знай.uа" писав, що зима накрила українців під кінець травня.