На Буковині молодий чоловік відсвяткував своє весілля, влаштувавши стрілянину в центрі села. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, інцидент стався у селі Нижні Петрівці Чернівецького району. Там 27-річний наречений вирішив постріляти в повітря з автомобіля, а все, що відбувалося, знімали на відео та виклали в інтернеті. Ролик потрапив на очі правоохоронцям, які швидко з’ясували особу зловмисника, який наразив на небезпеку оточуючих.

Крім того, вдалося знайти свідків та зібрати речові докази порушення.

Виявилося, що зброя не належить стрільцю – її власником був 33-річний односелець і товариш нареченого. В його арсеналі, крім зазначеного карабіна, знайшли також ще три одиниці нарізної зброї.

Через безвідповідальність та передачу зброї іншій особі, власника позбавили дозволу на її зберігання та використання. Йому також загрожує штраф.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Самому ж 27-річному стрільцю повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

За ігри зі зброєю нареченому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше У Франківську водолази виявили причину трагічної загибелі трьох людей у річці: "глибиною 4 метри"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Франківську через витік газу евакуювали мешканців багатоповерхівки - "почули різкий запах"

Також «Знай.uа " писав, що На Прикарпатті чоловік провалився у двометрову канаву: ногу заблокувала труба