Тоня Матвієнко показала, що робить на городі. Відповідний пост з'явився в її соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна регулярно веде свій Instagram-блог, викладаючи найцікавіші моменти її життя.

На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожну її фотографію.

Цього разу Тоня виклала фотографію на городі. Вона тримає в руках листи салату і посміхається.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Що посієш-то і пожнеш", - повідомила вона.

У коментарях у Тоні Матвієнко запитали, хто посадив ці рослини, на що вона чесно зізналася, що сама це зробила. Загалом пост виявився популярним в соціальній мережі.

Сьогодні вона опублікувала фотографії з її чоловіком Арсеном Мірзояном, а також мамою - легендарної Ніни Матвієнко. На фото показано, як вони їдять відоме блюдо японської кухні.

"Ми таке вдома рідко їмо, але влучно. Мама вперше пробує деякі роли", - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Нагадавши, Арсен Мірзоян похвалився хітом для нового шоу: будемо слухати кожен день. Зять Ніни Матвієнко виконав нову пісню наживо.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тоня Матвієнко випустила чуттєвий кліп до Дня захисту дітей: "поцілунок свою донечку".