Дівчата На Прикарпатті стали вступати в шлюб на 5 років пізніше.

Про це інформують у Головному управлінні статистики в Івано-Франківській області, пише WestNews.

Повідомляється, то на Прикарпатті зріс середній вік дівчат, готових вступити в шлюб. Дана тенденція спостерігається останні 19 років.

Наприклад на початку 2000-х, дівчата найчастіше реєстрували шлюб до 24 років. А ось в 2019 році цей поріг виріс до 29 років.

При цьому для 78,1% жінок - це був перший шлюб.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

весілля, скріншот з відео
весілля, скріншот з відео

Сьогодні на 1 000 жінок області припадає 897 чоловіків. В Івано-Франківській області проживає 719,6 тис. жінок (52,7% від загальної кількості постійного населення).

Проте, на 107 новороджених хлопчиків приходітсся 100 дівчаток. Серед молоді у віці 15-34 роки на 100 жінок припадає 104 чоловіки, серед осіб старше 35-ти років, відповідно – 91 чоловік, а вже в 65-річному віці і старше на 100 жінок припадає всього 52 чоловіки.

На початок 2020 – го року середній вік жінок Прикарпаття становив 42 роки, чоловіків-37 років. Середня очікувана тривалість життя при народженні у жінок-79 років, що на 10 років більше, ніж чоловіків, у яких це 69 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківський Вірастюк готується побити світовий рекорд: "на двох пальцях"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пенсіонерка винайшла будинок, про який мріє кожна жінка: сам миє і пере-натисни тільки кнопку

Також «Знай.иа " писав, що Сміливий прикарпатець поселив будинки піраній з людськими зубами: Дружина в захваті