Мама важко хворої дитини вилила свої переживання. Про це написала Лілія Лепцьо на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Спершу жінка звернулася до Бога сказавши, що розуміє всі випробування, які він їй посилає і не дивлячись ні на що буде любити сина Максима.

"Боже... я знаю, що ти мене завжди чуєш.. Знаю, що ти бачиш, на скільки сильна моя любов до тих випробувань, які Ти Мені приготував... і з якою силою терпіння я все приймаю.. Ти можеш забрати від мене все, що хочеш... Ти можеш зробити це зненацька.. Ти можеш розбити моє серце і мене вже нічого не врятує... Ти можеш просто вбити мою душу, забравши його... Так моя любов ніколи не помре! Ти чуєш, як я кричу про свою любов до Максима. Ти все бачиш! І я так в тебе вірю!!!! Ти бачиш, як мене болить... Ти знаєш, я їм живу... Я не знаю кращого подарунка у своєму житті... Я так ціную кожен наш день!"- написала Лілія Лепцьо.

Після цього жінка сказала, що розуміє, що час її дитини закінчується і висловила жаль, що в цій країні йому не можуть допомогти.

"Іноді ми не розуміємо, що час не вічний. Чи не наздоганяємо, що час вимірюється не по днях, не по хвилинах.. Він стікає миттєво...Я прошу Тебе, Боже, лише про одне-дозвольте мені надихатися ним. Дозвольте мені любити його і насолоджуватися кожним його вдихом...Люди, які не знають, що таке # СМА, які не знають що таке кожна хвилина на вагу золота мене не до кінця зрозуміють...І прийде момент, коли я буду не жива, а лише просто дихати... Тому що ліки недоступні для мого сина! Тому що мій син народився не в тій країні..."- підкреслила Лілія Лепцьо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото Лілії Лепцьо: Facebook
Фото Лілії Лепцьо: Facebook
фото Лілії Лепцьо: Facebook

В кінці публікації жінка додала, що її любов до сина ніколи не зникне і поділилася болем і переживаннями з приводу того, що вона може втратити сина.

"Я насолоджуюся ним, як ковтком повітря. І дихаю досі, бо дихає він...Любов ніколи не помре!!!Неможливо забути те, що залишається всередині твоєї душі... Ми будемо завжди разом, навіть якщо весь світ проти нас... І навіть смерть нас не розлучить..Спочатку ми вчимося жити з поставленим смертельним діагнозом наших дітей, а потім нам потрібно вчитися жити без них...Я не знаю найгірших тортур, як ховати своїх маленьких дітей...... які ще й світла Божого не бачили толком...Вибачте за вміст... Я просто знаю, що Ви мене зрозумієте..."- додала Лілія Лепцьо.

Публікація Лілії Лепцьо: Facebook
Публікація Лілії Лепцьо: Facebook
Публікація Лілії Лепцьо: Facebook

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати