Стали відомі деталі загибелі заробітчанки з Прикарпаття в Чехії. Про це повідомили на порталі "OBOZREVATEL".

У Чехії загинула мешканка села Гринці Тлумацького району Оксана. У неї залишився малолітній син Давид і мама.

За словами сестри загиблої, сім'я довго не знала причину загибелі Оксани і їм говорили різні версії. Однак не так давно чеські правоохоронці розкрили всі деталі події.

Згідно з інформацією поліцейських Українка провалилася через скляну поверхню і впала з висоти 15-20 метрів. Оксана працювала на реконструкції будівлі і займалася прибиранням. Як вона опинилася на скляній поверхні невідомо.

Родичі Оксани кажуть, що вона їздила на заробітки щоб утримувати свою маму пенсійного віку і сина Давида, якому виповнилося 4 місяці. Батько хлопчика кинув сім'ю, а хорошої роботи жінка не знайшла, тому вирушила за кордон.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У компанії "Funeralia" Олега Мілінського, яка перевозить тіла загиблих через грпніци повідомили, що швидше за все тіло Оксани транспортуватимуть на батьківщину 12 березня.

Оксана з сином, фото: obozrevatel.com
Оксана з сином, фото: obozrevatel.com
Оксана з сином, фото: obozrevatel.com

Нагадаємо, що заробітчанам розповіли реалії заробітку і витрат у США: скільки доведеться викласти за житло

Як повідомляв портал "Знай.uа", податки для заробітчан: скільки знімуть з українців, які поїхали за "хорошим життям"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка загинула в Італії під колесами озвірілого легковика: гарувала заради двох чоловіків