На Закапатті в селі Фанчиково 13-річна школярка повісилася у власному будинку. Дівчинка звела рахунки з життям 3 березня.

Про це передає "ПЕРШИЙ.com.ua".

Батько загиблої дівчини розповів, що нічого не віщувало трагедії. У той лихочастний вечір підліток сиділа на ганку будинку і клацала в мобільнику. Батьки неколько раз кликали доньку зайти в будинок, однак та відповіла, що "в будинок я вже не зайду". У той момент ніхто не надав цим словами значення, але через деякий час батьки знайшли свою дочку в петлі.

Зазначимо, що в поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК з позначкою "Самогубство".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також варто відзначити, що після трагедії мережу сколихнуло чергове тривожне повідомлення. На своїй сторінці в соцмережах повідомлення з текстом "Скоро буду" оприлюднила подруга загиблої 13-річної школярки з Фанчикова. Припускають, що слова адресовані саме мертвій подрузі. На щастя, цю смерть вдалося попередити. Дівчина жива і зараз перебуває під пильним наглядом, а працівники ювенальної поліції спілкуються з її батьками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем герой АТО у розпачі поліз у петлю, копи ледь встигли: "з життя йду добровільно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» 18-річний хлопець наклав на себе руки: кинувся з 15-го поверху

Також «Знай.иа " писав, що На Прикарпатті соцмережі довели двох школярок до непоправного: "наковталися парацетамолу і..."