У Кіровоградській області помер однорічний хлопчик. Про це повідомили в репортажі ТСН.

У селі на Кіровоградщині однорічний хлопчик вийшов на вулицю Шукати маму і загинув від переохолодження.

За словами прабабусі хлопчика, пізно ввечері 23-річна мама поклала однорічного хлопчика спати і пішла в гості до сусідки. Коли жінка повернулася, то не змогла знайти дитину.

"поклали його в будинку спати, в одній кімнаті, а я спала в іншій кімнаті. Коли прокинулася - нема. Я кажу: "Доця, а де малий?". А він вийшов."- каже прабабуся хлопчика.

Кадр з репортажу ТСН: YouTube
Кадр з репортажу ТСН: YouTube
Кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хлопчика почали шукати всією сім'єю, після чого викликали поліцію зі службовим псом. Тіло дитини виявили вранці в очеретах, які знаходяться в 200 метрах від будинку.

Як виявилося, малюк відкрив вхідні двері і пішов на вулицю Шукати маму. Хлопчик був одягнений в памперс, колготки і футболку. Тієї ночі випав сніг і різко похолодало і провівши кілька годин на вулиці дитина померла. Криків і плачу хлопчика сусіди не чули.

Правоохоронці вже відкрили кримінальну справу проти мами хлопчика за невиконання батьківських обов'язків. Незабаром їй повідомлять про підозру і оберуть запобіжний захід. Дитину вже поховали.

Нагадаємо, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині розшукують небезпечного злочинця: вбивав наших хлопців у "ЛНР"

Також, "Знай.uа" писав, що юна киянка переплутала таксі і стала жертвою лютих ґвалтівників