Мажор збив дівчинку і поплатився за свій вчинок. Цю історію опублікували на порталі "news51media.com".

Даша любила грати з ляльками на лавочці, що знаходиться за парканом будинку, який розташований в 5-ти метрах від дороги. Однак того літнього вечора водій іномарки не впорався з керуванням і злетів з проїжджої частини прямо на дівчинку.

Батько дівчинки Віктор вибіг на вулицю і взяв дочку на руки, але вона вже не дихала.

За кермом іномарки перебував 18-річний Арсеній, який був дуже п'яний. Хлопець відразу подзвонив мамі, розповів про подію і закрився в автомобілі.

Присутні односельці Даші мало не влаштували самосуд хлопцю і майже перевернули іномарку, але на місце події приїхала поліція. Вони забрали п'яного Арсенія і почали розслідування.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Через кілька днів біля будинку сім'ї загиблої дівчинки зупинився позашляховик. Батько Даші зрозумів, хто і навіщо до нього приїхав.

З автомобіля вийшла мама Арсенія і між ними почалася розмова. Жінка просила Віктора забрати звинувачення. Вона запропонувала за це суму в 10 тисяч доларів і сказав, що допомагатиме родині фінансово, але чоловік не погодився.

Після розгляду справи суд визнав Арсенія невинним. У хлопця нібито знайшли якісь психічні відхилення і відправили на лікування замість ув'язнення.

Дізнавшись це Віктор поїхав до матері Арсенія на роботу. Він не сварився і не скандалив, а лише сказав одну фразу: "Думаєте, і від Бога відкупитеся?".

Через півроку Арсенію набридло лежати в лікарні і він випросив маму, щоб вона домовилася про його виписку. Так, хлопець повернувся до колишнього життя: друзі, гулянки, нічні клуби. Однак сідає 0за кермо йому все ж заборонили.

Коли у мами Арсенія був День народження, хлопець дочекався, коли вона буде зайнята і пішов гуляти. На радощах свята жінка не відразу помітила пропажу сина. Коли вона схаменулася, то не виявила ключів від автомобіля в сумочці і стала дзвонити синові.

Арсеній підняв трубку, на тлі було чути шум і гучна музика. Жінка сказала синові, щоб він викликав таксі і їхав додому, але її слова обірвали гудки в телефоні.

Через кілька годин на телефон жінки задзвонив і на екрані з'явився контакт Арсена. Жінка взяла трубку і після перших слів зрозуміла, що говорить не її син. Незнайомий голос сказав їй, що сталася ще одна аварія за участю Арсенія і жінка знепритомніла від шоку.

Домашній пес привів жінку до тями і вона відразу ж поїхала на місце, яке вказали поліцейські. Цього разу Арсеній обірвав лише своє життя.

Мажор збив дівчинку і поплатився за це, фото: news51media.com
Мажор збив дівчинку і поплатився за це, фото: news51media.com
Мажор збив дівчинку і поплатився за це, фото: news51media.com

Нагадаємо, що п'яний син депутата вилетів на зустрічку і зніс двох пішоходів, момент аварії потрапив на відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянина переїхали відразу три машини: страшна ДТП змусила посивіти очевидців

Також, "Знай.uа" писав, що аварія на острівці в Харкові: після чотирьох місяців Коми померла жертва "дружка" Зайцевої з Єгипту