Відома українська співачка Ірина Федишин відвідала радіо, де розповіла про все, що зараз з нею відбувається в житті, показала нову пісню, а також поговорила про Олександра Еллерта.

Таким чином повідомляється, що радіоведучому Ірина Федишин розповіла про відпочинок в Домінікані, де вони чисто випадково опинилися в одній час з парою Олександра Еллерта і Ксенією Мішиной. Вони разом проводили там час, так як жили в одному готелі.

На радіо співачка розповіла, що Олександр не п'є, так як не п'є і його кохана холостячка, Ксенія Мішина. Ведучий почав жартувати про те, що вони обидва в зав'язці.

Трохи поговоривши, посміявшись, Слава Дьомін вирішив запитати і про нову пісню дівчини під назвою» Обійми", яка вийшла зовсім недавно. Вона про те, чого так хочуть всі дівчата в світі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Автором слів і музики, до слова, є сама Ірина Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин затьмарила Домініканське Сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Після участі в детектив-шоу "Маска" 34-річна зірка вирушила на відпочинок до Домініканської Республіки, звідки публікує спокусливі фотографії та відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин в пікантному купальнику виявилася одна на райському острові:"Там де ти".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому не пішла на "Танці з зірками": "відмовила їм двічі".