Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила не чекати відкриття кордонів і поїхала на відпочинок в Карпати. Про це вона розповіла на своій сторінці в соцмережі Instagram.

Артистка вже кілька днів публікує пости про те, як проводить відпочинок в Карпатах з родиною.

Вона розповіла, що вони всією сім'єю вирішили поїхати на природу та провести час разом, подалі від міста.

"Ми вирішили трохи активізувати наше літо, адже вже половина червня. Поїхали в Карпати, а саме в Славське, неподалік від Львова. Милуємося природою, дихаємо свіжим повітрям, сидимо біля річки і насолоджуємося часом, проведеним разом " - написала співачка.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До цієї публікації Ірина додала знімок, де вона стоїть поруч зі своїми дітьми. На ній одягнений спортивний костюм жовтого кольору, який у поєднанні з червоними кросівками створює яскравий і літній образ співачки.

Діти одягнені в спортивні штани чорного кольору і світлі футболки, також на одному з них надіта легка куртка з капюшоном зеленого кольору.

Співачка опублікувала велику кількість цікавих знімків з відпочинку. Вона встигла подивитися визначні пам'ятки, помилуватися видами, покататися з дітьми на велосипеді і навіть усамітнитися з чоловіком в чані.

"Класна штука, цей чан" - прокоментувала відпочинок співачка.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше нічні карпати взяли в полон туриста з Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на курорті під Запоріжжям туристи підсмажили шашлик на головній площі.

Також "Знай.uа" писав, що Карпати зникають з лиця Землі.