Митрополит Володимир закликав священиків дотримуватися правил карантину. Про це розповіли на порталі Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

ВВВ торник, 23 лютого, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківської області Володимир Війтишин звернувся до духовенства і віруючих Івіано-Франківської архиєпархії із закликом дотримуватися правил карантину.

Дане звернення священик зробив у зв'язку з різким збільшенням захворюваності коронавірусом на Прикарпатті, яке фіксують протягом останніх тижнів.

Так, Митрополит Володимир звернувся до священнослужителів із закликом постійно спілкуватися з віруючими про важливість дотримання заходів безпеки в храмах, громадських місцях, громадському транспорті, магазинах та інших місцях, де виникає скупчення людей.

Публікація Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ: Facebook
Публікація Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ: Facebook
Публікація Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ: Facebook

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Просимо парохів, адміністраторів та парафіяльні ради продовжувати підтримувати чистоту та безпеку, провітрювати та дезінфікувати храми, а також подбати, щоб на вході до храму знаходились антисептики для рук і медичні маски для тих вірних, хто їх немає" - сказав Митрополит Володимир.

Також священнослужитель підкреслив важливість дотримання соціальної дистануції, миття рук і носіння медичних масок.

Наприкінці звернення Митрополит Володимир закликав усіх молиться за здоров'я хворих і медиків, а також за швидке завершення пандемії.

Митрополит Володимир: ugcc.if.ua
Митрополит Володимир: ugcc.if.ua
Митрополит Володимир: ugcc.if.ua

Нагадаємо, що Денис Шмигаль повідомив про нове посилення карантину в Україні - хто опиниться в червоній зоні

Як повідомляв портал "Знай.uа", коронавірус продовжує "косити" харків'ян: "Більше 350 випадків"

Також, "Знай.uа" писав, що адаптивний карантин почав діяти: що заборонено на всій території України