Івано-Франківський Нічний клуб "Ельдорадо" продовжує роботу під час карантину. Про це повідомив Alex Lytvynenko на стрвниці "Фраківські теревені"у соцмережі Facebook.

Франківчанин опублікував відео, де показав, як працює місцевий нічний клуб під назвою "Ельдорадо".

На опублікованому відео можна побачити Нічний клуб "Ельдорадо", в якому голосно грає музика і відпочиває велика кількість людей. При цьому безліч з них знаходяться в приміщенні без захисних масок і не дотримуються соціальну дистанцію.

У підписі до публікації чоловік обурився через таке порушення умов карантину, які ввели на території всієї області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Блокпости говорите поставили, так? Мобільні госпіталі, всі ці речі? Ну-ну..." - обурився франківчанин в публікації.

Публікація Alex Lytvynenko: Facebook Франківські теревені
Публікація Alex Lytvynenko: Facebook Франківські теревені
Публікація Alex Lytvynenko: Facebook Франківські теревені

Тим часом в Івано-Франківській області спостерігається критична ситуація із захворюваністю на коронавірус. Лікарні регіону переповнені і у зв'язку з цим пацієнтів перевозять в інші області.

Крім цього, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко прийняв рішення встановити обмеження на роботу готельно-ресторанного бізнесу, магазинів і розважальних закладів на території всього Прикарпаття.

Нагадаємо, що в Україні за добу 4 182 нових хворих коронавірусом, 153 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", "голу" працівницю "Укрпошти" виперли з роботи: "Ще й Українського не знає"

Також, "Знай.uа" писав, що школи та адаптивний карантин: хто залишиться в класах, а кого відправлять на дистанційку з 24 лютого