У вівторок, 23 лютого, Державна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) планує засідання, на якому обговорюватиметься епідеміологічна ситуація в Івано-Франківській області.

У регіоні планують ввести нові обмеження карантину через зростання захворюваності на коронавірус. Про це на селекторній нараді в понеділок, 22 лютого, заявив глава уряду Денис Шмигаль, передає пресслужба ОП.

"Завтра планується проведення державної комісії ТЕБ і НС про прийняття ще низки заходів, які відповідають червоному рівню карантину", - сказав Шмигаль.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 1 307 662 випадків зараження. За добу зафіксували 3 206 нових випадків. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 1 147 426 пацієнтів. За останню добу видужало 1 353 осіб, 53 осіб померло.

На засіданні Кабміну прийняли рішення про продовження карантину в Україні до 30 Квітня. З 24 лютого також країна повертається до адаптивного варіанту карантину з поділом на 4 зони.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Інтерактивну карту і дані про поширення коронавірусу в світі і країні кожен українець зможе простежити на сайті MY.UA

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.