Відомий український співак і за сумісництвом ректор університету свого імені Михайло Поплавський вирішив поділитися з українцями секретом власного успіху.

Про це артист написав на своїй сторінці в Instagram і виклав відео з яхти, де явно приміряв на себе образ легендарного Ді Капріо.

"Пропоную вам переглянути фільм "Секрет успіху Михайла Поплавського". Приємного перегляду та гарних вихідних!", - написав Поплавський.

А нещодавно Поплавський вирішив поділитися улюбленим рецептом какао. Рецепт улюбленого напою виявився напрочуд простим і елементарним. Як розповів Поплавський, то нам знадобляться: молоко, какао-порошок, маршмеллоу і Кіндер-сюрприз.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Шанувальники Поплавського почали активно коментувати диво-рецепт: "Смак дитинства", "Смакота", "Ооо какао,спробувала б ваше какао", "Обов'язково спробую", "Це дуже смачно", "Як завжди ексклюзив", "Балуєте такими смачними рецептами", "Чудово", "Давайте побільше таких відео".

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя

Як повідомляє портал Знай.ua Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також Знай.ua писав, що Грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?"