Професорці з Прикарпатського національного університету призначили державну стипендію. Про це розповіли на порталі навчального закладу.

Повідомляється, що 1 лютого президент України підписав указ №42/2021 "Про призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва".

В результаті даного указу, державні стипендії були призначені 119 людям. З низ 33 отримуватимуть виплати до кінця життя, а 86 — два роки. Серед них опинилася і професор Прикарпатського національного університету Віолетта Дудчак.

Так, Віолеті Дудчак призначили стипендію президента України на 2 роки.

Примітно, що Віолетта Дудчак є доктором мистецтвознавства, завідуючою кафедрою музичної україністики та народно-інструментального мистецтва Навчально-наукового інституту мистецтв, керівниці квартету бандуристок "Гердан".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Публікація Прикарпатського національного університету: Facebook
Публікація Прикарпатського національного університету: Facebook
Публікація Прикарпатського національного університету: Facebook

Нагадаємо, що Зеленський повернув виплати школярам, глава МОН Шкарлет не стримався: "Таким чином ми..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерам накинуть по 400 гривень, тепер заживуть-коли і кому чекати "подарунка"

Також, "Знай.uа" писав, Українським випускникам пообіцяли по 100 тисяч за успішне ЗНО