Хореограф з Франківська розвиває український танець на Прикарпатті. Про це розповіли у виданні "ПІК".

23-річний хореограф Олександр Заставний присвятив життя танцям і зараз розвиває школу українського танцю на Прикарпатті. В даний момент він є керівником ансамблю народного танцю" Вихор "з міста Бурштинь, зразкового ансамблю танцю" Дивоцвіт", село Задністрянське, і керівником школи українського танцю у Франківську.

Олександр каже, що починати танцювати потрібно з малих років, оскільки "танцювальний вік" людини дуже короткий. Тому хореограф намагається дати його учням якомога більше знань.

Олександр Заставний, кадр із сюжету пік: YouTube
Олександр Заставний, кадр із сюжету пік: YouTube
Олександр Заставний, кадр з сюжету пік: YouTube

Першою метою Олександра було створення професійного дитячого танцювального колективу в селі і йому це вдалося. Першим таким проектом став колектив "Дивоцвіт" з села Задністрянське.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після того, як хореограф набрався досвіду, як викладач, він вирішив створити Школу народного танцю у Франківську.

"Всі мої колективи, які зараз є — це шлях до чогось більшого. Починаючи з села, потім Міський Будинок культури, в Бурштині — це все мій досвід. Я саме та отримував ті навички керівника. Тому Івано-Франківська школа — це вже така мета, вершина."- розповів Олександр Заставний.

Хореограф каже, що знає, як працювати з дітьми і тому впевнений, що незабаром його школа досягне успіху.

Нагадаємо, що Катерина Кухар заговорила про розбите корито: "Я не працюю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", з нафарбованими очима і червоними губами - Влад Яма показав "Помилки молодості"

Також, "Знай.uа" писав, Шоптенко з "Танців з зірками" показала, як можна готувати і доглядати за дитиною одночасно