У Франції банда підлітків побила онкохвору жінку. Про це розповіла Марина Герруа на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Онкохвора жінка Наталія Рижова приїхала до своєї дочки і внучки в Le Mans 2, Allée Raphaël. Біля під'їзду вона зустріла натовп підлітків, які її побили.

Жорстокі підлітки почали бити Наталію по голові і нирках, а також зірвали перуку. Від удару вона впустила телефон через що він розбився.

Жінці вдалося вирватися з натовпу і вона підбігла до автомобіля, за кермом якого був чоловік, але він не відреагував на прохання про допомогу і просто поїхав.

Потім Наталя сіла в свій автомобіль і від стресу врізалася в інший. Після цього вона зателефонувала в поліцію, але їй відповіли, що вже пізно і ніхто на виклик не приїде.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наталія Рижова, фото: Facebook Марина Герруа
Наталія Рижова, фото: Facebook Марина Герруа
Наталія Рижова, фото: Facebook Марина Герруа

У результаті правоохоронці все ж приїхали, проте вони не затримали і не допитали підлітків і свідків. Поліцейські просто оглянули місце події і поїхали.

Місцеві жителі розповіли, що на жінку напала банда дрібних наркоторговців цього району. Також вони додали, що нещодавно в цьому районі вбили людину.

Зараз Наталя знаходиться в госпіталі і дуже боїться за свою дочку і внучку, які живуть в будинку, біля якого її побили.

Ця ситуація дуже обурила Марину Герруа і вона звернулася до журналістів та інших медійних особистостей з проханням дати розголосу по даній події.

"Господи, що за свавілля і скільки це може тривати? Де закон в цій країні? І чому влада не реагує на сигнали постраждалих громадян? Чи є серед нас журналісти, блогери та волонтери, щоб надати громадськості цей новий факт? Скільки можна терпіти і закривати очі? Нас б'ють, а ми нічого не можемо зробити, ну, не здаватися ж?"- написала Марина Герруа.

Публікація Марини Герруа: Facebook
Публікація Марини Герруа: Facebook
Публікація Марини Герруа: Facebook

Нагадаємо, що львів'янин до смерті забив рідну матір - "віддячив" за безсонні ночі

Як повідомляв портал "Знай.uа", нелюд, які жорстоко побили 15-річного підлітка в Парижі висунули звинувачення

Також, "Знай.uа" писав, знімала на відео: неадекватний чоловік накинувся з кулаками на беззахисну киянку