Стало відомо про те, що на Прикарпатті судили чоловіка, який душив свого сина. Що сталося між рідними людьми.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 27 січня Калуський Міський районний суд оштрафував жителя села Збора, який під час конфлікту почав душити свого сина.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Сам інцидент стався ще восени, 20 жовтня. Між колишнім подружжям, які проживали на спільній квартирі сталася сварка. Їх син заступився за матір'ю, за що і поплатився.

Суд, фото: скріншот з відео
Суд, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Батько схопив юнака руками за шию, і почав з усієї сили його стискати. Своєї провини Він визнавати не став.

Колишня дружина розповіла в суді, що чоловік вже кілька років поспіль багато вживає алкоголю, після чого починаються подібні скандали.

Суд визнав його винним у злочині, і призначив йому покарання у вигляді 50 неоподатковуваних мінімумів доходу громадян, а це 850 гривень.

Також, він зобов'язаний виплатити приблизно 5 тисяч гривень моральної шкоди, а також 600 гривень витрат на правову допомогу.

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв Знай під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай, писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.