Руслан Марцінків звернувся до влади з проханням повернути стоячі місця в громадському транспорті. Про це мер Франківська розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків обурений тим, що люди в мороз змушені годинами чекати громадського транспорту або ходити пішки. За його словами сидячі місця не покривають реальної потреби жителів міста.

"Кількість сидячих місць у транспорті абсолютно не покривають реальної потреби пасажиропотоку. В результаті частина просто змушена користуватися послугами таксі, або підсадками в попутні машини , долати необхідну відстань пішки в мороз. Чи позитивно це відіб'ється на здоров'ї? - дуже сумнівно!" - написав Руслан Марцінків.

Після цього мер підняв питання, чи є обмеження на стоячі місця в громадському транспорті досить ефективним. Крім того він додав, що крім незручностей для жителів воно несе в собі збитки для перевізників.

У зв'язку з цим Марцінків звернувся до влади з вимогою скасувати обмеження на перевезення в громадському транспорті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сьогодні на сесії звернувся до центральної влади про скасування обмеження на перевезення в міському громадському транспорті загального користування і з вимогою переглянути постанову для забезпечення роботи пасажирського транспорту в звичному режимі. Сподіваюся, що думка громади буде врахована і буде прийнято позитивне рішення!"- Додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що Садовий обзаведеться армією заступників: більше, ніж у мера Берліна

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко може повернути локдаун у Києві

Також, "Знай.uа" писав, вдова Кернеса Гайсинська пустить з молотка майно покійного мера