Руслан Марцінків не задоволений новиною про підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті. Про це мер Франківська заявив під час оперативної наради.

На оперативній нараді 26 січня Руслан Марцінків звернувся до керівництва КП "Електроавтортранс" з приводу новини про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті в Івано-Франківську.

Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook

Марцінків підкреслив, що не давав доручення КП "Електроавтортранс" про підвищення тарифів.

"Ще одне таке інформаційне повідомлення.. Ви працюєте в громаді. Ви не можете дозволяти від себе якихось заяв. Я жодне питання на виконкомі розглядати не буду. Це останнє попередження!"- сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього мер Франківська додав, що не збирається розглядати питання про підвищення тарифів на проїзд, поки не збереться акція протесту для вирішення стоячих місць.

"До тих пір, поки не буде нормальної акції протесту за стоячі місця, то навіть не виносьте нічого. Профспілка, збираєте акцію протесту, тиждень часу даю. У четвер Громадські організації збираються на протест проти тарифів на 9: 00. Пора закінчувати з цим розлученням" - додав Руслан Марцінків.

Нагадавши, Кличко поверне школярів за парти в розпал пандемії: навчання важливіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові вшанували пам'ять Кернеса, 40 днів без" вічного "мера: "Ти значиш все"

Також, "Знай.uа" писав, Клічук оцінив шкільні обіди в 20 мільйонів: "Щоб десь додати, потрібно десь відняти"