В Івано-Франківській області люди перекрили дорогу через протест про підняття тарифів на газ. Автомобілісти повідомляли про величезні пробки.

Детальніше про це розповідалося в Telegram-каналі "ЧАТ-112".

Повідомляється, що в суботу, 16 січня, в селі Крихівці Івано-Франківської області пройшов протест проти підняття тарифів на газ. Місцеві жителі перекрили дорогу, яка веде на Богородачни, не пропускаючи автомобілі.

Водіям порадили об'їжджати через інші села, однак зазначили, що вулички в деяких місцях маленькі, тому великий транспорт проїхати не зможе.

"Можна по Коновальця і через Чукалівку об'їхати", - додають водії.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ЧАТ-112 / скріншот
ЧАТ-112 / скріншот

ЧАТ-112 / скріншот
ЧАТ-112 / скріншот

Місцеві також зазначили, що через постійні об'їзди в прилеглих селах утворилися величезні затори. Водіям радили по можливості уникати даного маршруту.

КП "Електроавтотранс" поінформував про безперервний рух по пішохідному переходу в селі Крихівці, що ускладнило рух транспорту. Тимчасово автобуси маршруту №55 до міського кладовища не ходили.

О 15:30 повідомили, що протестувальники розійшлися.

Нагадаємо, що розлючені харків'яни повстали проти диких платіжок: "Здохни або помри!".

Як повідомляв портал Знай.иа, місцева рада міста Тернопіль вирішила не піднімати тарифи на опалення. Сергій Надал розповів про те, що завдяки модернізації котелень підвищувати тарифи в місті немає необхідності.

Також Знай.иа писав, що автор петиції про "геноцидні" тарифи опублікував кілька звернень до президента, однак, як то кажуть, ВООЗ і нині там.