У Франківську ресторатори вийшли на мітинг проти "червоної зони". Про це розповіли у виданні "версії".

Повідомляється, що в Івано-Франківську ресторатори влаштували незвичайну акцію протесту під будівлею мерії. Вони накрили столи перед будівлею, запросили діджея і влаштували шоу повітряних кульок.

Читайте Знай в Google News!

Крім цього ресторатори склали петицію на адресу Кабміну з проханням дозволити роботу установам харчування в "червоних зонах". Також підприємці просять зняти тимчасові обмеження в роботі закладів.

Однак, петиція рестораторів трохи відрізняється від петиції, яку прийняли депутати міської ради на сесії 31 серпня. Вони просять дозволити роботу закладів у червоних зонах з дотриманням усіх санітарних вимог. Підприємці виступають за належну організацію роботи, а не повну заборону на діяльність.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

мітинг рестораторів у Франківську, фото: версії

Ресторатори кажуть, що якщо закриються зараз, то потім вже можуть не відкритися. Вони просять уряд "не вбивати економіку" і дозволити людям мати робочі місця, адже у багатьох давно закінчився грошовий запас.

Також вони підкреслили, що не хочуть політизувати ситуацію і попросили представників різних партій залишити спроби очолити їх рух.

До мітингувальників вийшов і голова міста Руслан Марцінків, який підтримав їхнє звернення до Кабміну.

"Хочу подякувати, що ви сьогодні вийшли. Тому що створювати тиск і протест різними способами-це дуже важливо. Сьогодні влада і держава живе завдяки вам-підприємцям, які платять податки. Але чомусь влада сьогодні забула, що треба допомагати всьому бізнесу, не тільки великому, а в першу чергу саме малому і середньому. Ми маємо всі аргументи, щоб Уряд скасував постанову Про віднесення Івано-Франківська до Червоної зони" - сказав Руслан Марцінків.

Петицію в Кабмін ресторатори підписали на місці. Пізніше вона буде розміщена на сайті уряду.

мітинг рестораторів у Франківську, фото: версії

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що офіс Зеленського оточили " вовки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві євробляхи протестують проти "золотого" розмитнення

Також, "Знай.uа" писав, що медики закидали офіс Зеленського білими ромашками